Fourtress BV Eindhoven

Demo-pit brengt medewerkers, relaties en innovatieve technologie samen

Mail me!

" Deze originele demo-ruimte is een prachtig visitekaartje voor Fourtress, Ā zorgt voor verbinding en faciliteert een innovatieve manier van kennisdeling "

Fourtress-Eindhoven-1

Demo-pit brengt medewerkers, relaties en innovatieve technologie samen

Het sterk groeiende ICT-ontwikkelbedrijf Fourtress, gevestigd op de 3everdieping in het gebouw aan het Meerenakkerplein, betrok onlangs ook een deel van de benedenverdieping van het pand. Om verbinding tussen de...

Fourtress-Eindhoven-9x
Fourtress-Eindhoven-12
Fourtress-Eindhoven-13
Fourtress-Eindhoven-15
Fourtress-Eindhoven-16
Fourtress-Eindhoven-2
Fourtress-Eindhoven-3
Fourtress-Eindhoven-4
Fourtress-Eindhoven-10
Fourtress-Eindhoven-11
Fourtress-Eindhoven-14
Fourtress-Eindhoven-8
Fourtress-Eindhoven-6
Fourtress-Eindhoven-5
Fourtress-Eindhoven-7

Het sterk groeiende ICT-ontwikkelbedrijf Fourtress, gevestigd op de 3everdieping in het gebouw aan het Meerenakkerplein, betrok onlangs ook een deel van de benedenverdieping van het pand. Om verbinding tussen de werkplekken op beide verdiepingen te leggen, is een slimme verdeling van functies gekozen. De creatieve vergaderruimte en een centrale attractieve demo pit voor high tech innovaties van Fourtress op de begane grond heeft een grote aantrekkingskracht op alle medewerkers. Vooral de demo-pit blijkt voor presentaties aan zowel klanten als werknemers onderling een gouden greep te zijn.

Hoewel de kleurstelling aansluit bij de bestaande derde verdieping en huisstijl zijn andere materialen gebruikt. Zo is in plaats van een kersenhouten vloer gekozen voor een afwisseling van PVC vloertegels met cortenstalen (roest) look en vloertegels met een metallic koperkleurig garen.

Wanneer de op de derde verdieping binnen komt bij Fourtress valt gelijk een ronde entreeruimte in het oog. Deze ronde vorm is daarom als herkenning ook gekozen voor demo pit die je als eerste ziet bij binnenkomst op de begane grond. De pit, met op de vloer in vinyl het Fourtress logo, wordt voor driekwart gevormd door open kasten voor productpresentaties en daarnaast deel waarin een groot smartboard voor digitale demonstraties van de activiteiten van Fourtress.

Naast de creatieve vergaderruimte (met maatwerk ‘arena’ zitelementen) heeft deze werkvloer een aantal loungeplekken voor alternatieve manieren van overleg, werken in concentratie en (samen)werken. Op de wanden zijn door de Fourtress medewerkers herkenbare plekken van High Tech Eindhoven als visual gekozen, die de ruimten nog meer eigen identiteit geven.

Project informatie

Locatie

Fourtress, Meerenakkerplein 20, Eindhoven

Realisatie

Mei 2018

Omvang

250 m2

Fotografie

Wieneke Hofland

Betrokken partijen

TON projectstoffering
Desque
Van Lith interieurbouw
Verbeek & Rinzema