SVZ International, Breda

Picknicken op het werk!

Mail me!
Dhr. Anton van Velthoven
Directeur BMVV Bouwmanagers

" Ook in dit 2e project welke we samen hebben mogen verwezenlijken, is het heerlijk en relax werken, je weet dat het eindresultaat er zondermeer mag zijn en dat in uitvoeringsfase snel, doordacht en flexibel gehandeld wordt. "

SVZ interieur

Picknicken op het werk!

Aanvullend op de werkvloer heeft ook het interieur van het bedrijfsrestaurant van SVZ een industriële basis. Een speels interieur zorgt voor een natuurlijke en een aangename break van de werkdag....

SVZ interieur
SVZ interieur
SVZ interieur
SVZ interieur
SVZ interieur
SVZ interieur

Aanvullend op de werkvloer heeft ook het interieur van het bedrijfsrestaurant van SVZ een industriële basis. Een speels interieur zorgt voor een natuurlijke en een aangename break van de werkdag.

Bij de keuze voor meubels en materialen is gezocht naar elementen met een uitstraling die herinneren aan het platteland, de velden waar de producten vandaan komen. De associatie met een picknick, geeft ook extra nadruk op het samen zijn en ontspannen ontmoetingen. De oude kantine tafels zijn opgeknapt met een grote print op het tafelblad, aangevuld met nieuwe stoelen en speelse verlichting. De keuken is open en daardoor krijgen ook de lunchproducten een eerlijk karakter. Gebruik van houtprint, fruitkisten aan de wand en klassieker handgrepen in de keuken benadrukken de natuurlijke sfeer nog meer en zijn bepalend voor de totale beleving van de ruimte.

Het restaurant maakt onderdeel uit van het gehele interieur van het SVZ hoofdkantoor, wat ook duidelijk terug is te zien bij de direct aanliggende vergaderruimten en de open verbindingsgang (met pantry) naar het kantoorgedeelte.

Projectinformatie

Locatie

Pakhuis Breda

Realisatie

Juli 2015

Fotografie

Yvonne de Hont

Betrokken partijen

BMVV
MVI
STR collectie
Ceka Office Groep