Bartosz ICT, Arnhem

Puur in pak

Mail me!
Dhr. Roel Dagevos
Directeur Bartosz IC

" Met het concept ‘puur in pak’ heeft Véronique de cultuur en het karakter van Bartosz geweldig weten te vertalen naar een passend ontwerp. We waarderen haar aanpak en advies en zullen haar in de toekomst weer betrekken. "

IMG_3729

Puur in pak

De medewerkers van dit bedrijf zijn voornamelijk bij klanten aan het werk. Arnhem is de thuisbasis waar ze hun onderlinge verbondenheid en die met hun relaties vergroten. De nieuwe loungeruimte...

Bartosz_IMG_3710
IMG_3789x
IMG_3780
IMG_3778
IMG_3783

De medewerkers van dit bedrijf zijn voornamelijk bij klanten aan het werk. Arnhem is de thuisbasis waar ze hun onderlinge verbondenheid en die met hun relaties vergroten. De nieuwe loungeruimte bij de entree creëert de mogelijkheid relaties te ontvangen en voor medewerkers onderling te ontmoeten in een duidelijke “Bartosz”-sfeer.

Naast de reeds bestaande werkplekken moest er bij de entree van het kantoor een uitnodigende loungeruimte gecreëerd worden. Hoewel Bartosz ICT in een formele en zakelijke markt opereert, zoekt het bedrijf een meer informele en persoonlijke aanpak.
Om niet het ‘huiselijke’ te letterlijk te nemen, is voor inspiratie gekeken naar openbare plekken met een informeel karakter, zoals bijvoorbeeld grand cafés en lodges. De pure materialen, zoals de leren fauteuils en massief houten bijzettafels zorgen voor een warme uitstraling. Het logo was een belangrijke inspiratie voor de blokvormen en kleuren.

Voor kleur en materiaalkeuze is tevens voortgeborduurd op de rest van het kantoor. Ondanks de duidelijke robuuste vormen is verfijning toegepast in de details, zoals de kopse kanten van de wanden bij de twee maatwerk statafels. Deze losstaande wanden zorgen voor een indirecte afscheiding met de rest van het kantoor. De foto aan de wand, waarin het Bartosz logo is verwerkt, is van Rens Plaschek, fotograaf en een vriend van het bedrijf.

Projectinformatie

Locatie

Arnhem

Realisatie

Mei 2010

Betrokken partijen

Roode interieurs
De drie leliën
Vervoort
Geen Kunst