Maaspoort Sports & Events, 's-Hertogenbosch

Zakelijk en sportief ontmoeten

Mail me!
Dhr. Remco van der Pot
Manager Maaspoort Sports & Events

" (Top)sport en business vertalen in beelden en kleuren. Véronique is hierin geslaagd en heeft het interieur een verrassende en frisse uitstraling gegeven, waarbij de verschillende bezoekers zich thuis voelen. "

meetingroom4a

Zakelijk en sportief ontmoeten

Maaspoort Sports & Events is meer dan facilitator van sport en evenementen en wil uitstralen dat ook bedrijven bij haar aan het juiste adres zijn voor zakelijke ontmoetingen. Bij de...

meetingroom4
Maaspoort Sports en Events3
maaspoortse_6
meetingroom3a
Maaspoort Sports en Events
Maaspoort Sports en Events5
meetingroom3
meetingroom2b
Maaspoort2
meetingroom2a
foto_msedb4
wp_20150428_005-2

Maaspoort Sports & Events is meer dan facilitator van sport en evenementen en wil uitstralen dat ook bedrijven bij haar aan het juiste adres zijn voor zakelijke ontmoetingen. Bij de restyling van de diverse ontmoeting- en vergaderruimtes van het sport- en evenementencomplex in ‘s-Hertogenbosch is daarom gekozen voor een rustige basis met een kleurrijke knipoog naar de sport.

Een uitstraling passend van zakelijk vergaderen tot salsa-avonden en ontvangst van sponsoren. Met als resultaat een strakke, maar warme basis die in combinatie met flexibel inzetbaar meubilair de ruimtes geschikt maakt voor diverse activiteiten. Kleurrijke accenten, zoals het lijnenspel en de grote foto’s op de wanden, refereren naar de sport, maar hebben ook iets feestelijks. Ook zijn er grote verwisselbare doeken in het meetingpoint die tijdens speciale evenementen als de basketbalwedstrijden van de SPM Shoeters of de landentenniswedstrijd om de Fed-cup door sponsors of sportbond opgehangen kunnen worden.

Het lichtplan maakt elke ruimte een aangename plek om te verblijven en door het makkelijk verplaatsbare meubilair is multifunctioneel gebruik van iedere ruimte mogelijk. De meubels zijn bovendien uitwisselbaar tussen de verschillende ruimtes. De combinatie van de kleur grijs met de levendige huisstijlkleuren zorgt voor een zakelijke en frisse uitstraling.

Topperprojecten is voor dit project ingeschakeld door exploitant MS&E naar aanleiding van het partnerschap met ‘S-PORT SUPPORT ‘s-Hertogenbosch. Dit is een netwerk van bedrijven die de Bossche sport een warm hart toedragen.

Bekijk de ruimtes ook in 360o rond op de site van Maaspoort Sport & Events 

Projectinformatie

Locatie

's-Hertogenbosch

Realisatie

November 2011

Omvang

5 verschillende vergaderruimten

Betrokken partijen

Havic
FaberExposize