Particulier Woudrichem

Slaapkamer in ‘mindful’ pastel

Mail me!
Mevr. Adrienne Veer
Opdrachtgever

" Super eindresultaat, mooier dan ik me had kunnen voorstellen. We bezochten samen woonwinkels en dat zorgde voor de perfecte afstemming van vloerbedekking, lampen en accessoires. "

slaapkamer-aveer1

Slaapkamer in ‘mindful’ pastel

Dat een stylingsadvies een samenspel is tussen interieurontwerper en opdrachtgever is duidelijk in dit project. Gebruikmakend van de door de klant geopperde kleuren Roze Quartz en Serenity – Pantone kleuren...

slaapkamer-aveer2
slaapkamer-aveer3
slaapkamer-aveer4

Dat een stylingsadvies een samenspel is tussen interieurontwerper en opdrachtgever is duidelijk in dit project. Gebruikmakend van de door de klant geopperde kleuren Roze Quartz en Serenity – Pantone kleuren 2016 – is een inrichting gerealiseerd waarin oud en nieuw gecombineerd zijn.

 

De slaapkamer in dit oude huis met zicht op de kerk in Woudrichem is relatief klein. Om de ruimte zo groot mogelijk te laten lijken, is gekozen voor ruimtelijk zicht op het bed als je binnenkomt, een kastenwand die een van de muren geheel vult en in verschillende tinten geschilderde muren. De trendkleuren komen verder subtiel terug in onder meer accessoires, de deels geverfde oude meubeltjes en de print op de kast, en geven de kamer de gewenste mindful en rustgevende uitstraling.

Projectinformatie

Locatie

Woudrichem

Realisatie

Mei 2016

Betrokken partijen

2902 Reclame
Loods 5