TV Asmunt, Empel

4**** tennispaviljoen

Mail me!
Dhr. Cor Schraauwen
Voormalig voorzitter TV Asmunt en initiatiefnemer verbouwing

" Ons tennispaviljoen is een moderne, warmte uitstralende plek geworden, waar licht en interieur in perfecte harmonie samenkomen en waar het voor onze leden prima vertoeven is. "

dsc_2863

4**** tennispaviljoen

Het bestuur van TV Asmunt in Empel wilde het paviljoen een facelift geven om de leden nog meer aan zich te binden. De uitdaging was om de wensen van verschillende...

DSC_2862
IMG_0862
DSC_2894
IMG_0860
IMG_1528
DSC_2872
DSC_2904
dsc_2852
DSC_2869

Het bestuur van TV Asmunt in Empel wilde het paviljoen een facelift geven om de leden nog meer aan zich te binden. De uitdaging was om de wensen van verschillende doelgroepen en de toepassing van diverse activiteiten in één ruimte te verenigen.

Omdat het paviljoen een driehoekige oppervlakte heeft, moest er goed gekeken worden naar een optimaal efficiënte indeling. De lange smalle bar biedt een breed servicevlak voor de drukke dagen van competitie en toernooien. Voor elke leeftijd is er een fijne plek te vinden; ouderen kunnen op de bank aan de tafels zitten en jongeren settelen zich graag in de loungeplekken of aan de hoge tafels. De stamtafel is de eyecatcher in het geheel. Ondanks de strak ontworpen meubelen, zorgt het eikenhout in de afwerking voor de nodige warmte in de uitstraling. Voor de afwerking, kleur en styling is in dit project voor het eerst samengewerkt met Juffertjes-in-t-groen.

Projectinformatie

Locatie

Empel

Realisatie

November 2011

Omvang

315 m2

Betrokken partijen

Timmermans Projects
Juffertjes-in-t-groen
Van Lith interieurbouw