Mail me!

Prettig kennis te maken!

‘Design is vormgeven aan de dialoog’*

Over Veronique Topper

Sinds 2006 werk ik als projectmanager en interieur ontwerper. In februari 2011 studeerde ik af aan de Hogeschool Saxion Next te Deventer, beter bekend als de Jan des Bouvrie Academie. Mijn stages liep ik bij Pijnenburg & de Bruijn interieurarchitecten en Gispen International BV. De specialisatie omgevingspsychologie aan de UvA in 2015 heeft meer verdieping gegeven aan mijn professionaliteit.

Voorafgaand aan mijn carrière in interieur ontwerp, werkte ik enkele jaren in marketing, ICT en projectmanagement. Hierin kon ik mijn talenten voor het structureren, plannen, organiseren en oplossingsgericht denken goed kwijt. Tegenwoordig komen deze kennis en kwaliteiten samen met mijn creativiteit en ruimtelijk inzicht goed van pas bij het ontwerpen en realiseren van omgevingen die ‘spreken’.

Partner in:

Bossche Studio’s – interieur adviseurs voor Fontys hogescholen

Aangesloten bij:

NVIH – Nederlandse vereniging voor inrichtings- & huisvestingskunde

’S-PORT SUPPORT – netwerk van bedrijven die sportverenigingen in ’s-Hertogenbosch ondersteuning bieden met hun expertise

*) Een uitspraak van voormalig CEO van Philips Design Stefano Marzano. In mijn werkperiode bij Philips Design heb ik gezien en geleerd hoe functionaliteit en design vloeiend samenkomen.

Mijn CV

Naam:

Véronique Topper

Geboren:

3 december 1969 te Haarlem

Woonplaats:

Empel (‘s-Hertogenbosch)

Opleidingen:

1992 – HEAO Commerciële Economie,
2011 – HBO Lifestyle adviseur, interior design & styling
2015 – Universiteit van Amsterdam specialisatie Omgevingspsychologie

Werkervaring:

o.a. Philips Design, Gispen kantoorinrichters, KPC Groep, H2D2 (reclame/internetbureau) en Essent