Quintiq, 's-Hertogenbosch

Welkom bij Quintiq in Bolduc

Mail me!
Dhr. Martin Ritter (projectleider)
H&R specialist in bedrijfshuisvesting

" Flexibel, snel, klantgericht, meedenkend & innovatief: Veronique ondersteunde mij en onze klant bij alle onderdelen in deze projecten. "

Topperprojecten

Welkom bij Quintiq in Bolduc

“Delight the customer” en “Care for your colleague” zijn de basisprincipes van QuintiQ, die het gevoel beschrijven dat je krijgt bij binnenkomst. Voor de meer dan 300 medewerkers van QuintiQ...

Topperprojecten
Topperprojecten
Topperprojecten
Topperprojecten
Topperprojecten
img_0939lampje
Topperprojecten

“Delight the customer” en “Care for your colleague” zijn de basisprincipes van QuintiQ, die het gevoel beschrijven dat je krijgt bij binnenkomst.

Voor de meer dan 300 medewerkers van QuintiQ en haar relaties, zijn in deze halfronde ruimte een imposante maar vriendelijke receptiebalie, restaurant en recreatieruimte gecreëerd. Er is gezocht naar een balans tussen een heldere verbinding en voldoende afscheiding tussen de verschillende functies in deze ruimte. Speciaal voor het QuintiQ “tafelvoetbalspel” is er een houten box in de ruimte grenzend aan de ontvangst geplaatst, waardoor nieuwsgierige gasten ook een kijkje kunnen nemen.

De vide er boven is het visitekaartje van QuintiQ met verschillende vergaderruimten en een conferentiezaal. Het interieurconcept van de kantoren boven in het gebouw is hier verder doorgevoerd, maar met de nadruk op de professionaliteit van het bedrijf. De blauwtinten en de warme houtprint vormen hiervoor de basis.

Projectinformatie

Locatie

Bolduc, 's-Hertogenbosch

Realisatie

September 2013

Omvang

1680 m2

Fotografie

Yvonne de Hont

Betrokken partijen

H&R (Martin Ritter)
V&BT / Tenback
Ceka Office Group
Verbeek en Rinzema