TTV Never Despair

Tafeltennis accommodatie als thuis voor iedereen

Mail me!
Dhr. René van Genugten
Bestuurslid Algemene Zaken

" De ideeën over het gebruik en de gebruiksfuncties werken allemaal heel goed in de praktijk. Daar zijn wij héél blij mee. "

TTV Never Despair

Tafeltennis accommodatie als thuis voor iedereen

In november 2015 riep Never Despair, één van de grootste tafeltennisverenigingen van Nederland, de hulp in van Topper interieur ontwerp & projecten om haar nieuwe accommodatie in 's-Hertogenbosch sfeer en functionaliteit te...

Never Despair 2
Never Despair 5
Never Despair 6
Never Despair 4
Schets plattegrond TTV Never Despair
Never Despair
Klankbordgroep Never Despair
Vlekkenplan TTV Never Despair
Never Despair 6
Never Despair
Never Despair
Never Despair 3
Never Despair 7
Never Despair 8
Never Despair bar
Never Despair 8

In november 2015 riep Never Despair, één van de grootste tafeltennisverenigingen van Nederland, de hulp in van Topper interieur ontwerp & projecten om haar nieuwe accommodatie in ‘s-Hertogenbosch sfeer en functionaliteit te geven. Een inspiratiesessie met de nieuwbouwcommissie, de klankbordgroep en de werkgroep Realisatie volgde. Aan de hand van moodboards werd de richting en de opdracht voor de realisatiewerkgroep duidelijk: creëer een prettige thuisbasis voor alle huidige en toekomstige leden. Realiseer een warme en toch strak ingerichte ruimte die alle doelgroepen aanspreekt, van jong tot oud, van minder valide tot fit, van recreatief tot competitief. Een ruimte die alle activiteiten van de vereniging ondersteunt.

De werkgroep startte in de zomer van 2016 met de uitwerking van de opdracht. In december van dat jaar werd de nieuwe accommodatie in gebruik  genomen en op 15 januari 2017 volgde de feestelijke opening. Never Despair heeft nu de beschikking over een verenigingsruimte in een lichte en moderne huiskamersfeer waar jong en oud zich thuis voelen.

Er is voldoende beweegruimte en een laag bargedeelte zorgt  dat kinderen en rolstoelers gemakkelijk bediend worden. Alhoewel de focus bij deze sportclub gericht is op tafeltennis, is er ook plaats ingeruimd voor nevenactiviteiten als een dartbord, een televisie, etc. Een informatiebord en een prijzenkast ontbreken niet, evenals een opbergruimte voor tassen en een goede routing zodat de bezoeker weet waar hij moet zijn.

Veronique Topper over haar ondersteuning: “Leuk om te zien hoe de leden een interieur realiseerden dat past bij alle leeftijdscategorieën binnen de club. Weer een mooie match die ik als partner van ‘S-port Support’ in ‘s-Hertogenbosch heb mogen uitvoeren.”

 

Projectinformatie

Locatie

's-Hertogenbosch

Realisatie

December 2016

Omvang

128 m2