Savant Learning Partners Utrecht

Frisse uitstraling

Mail me!
Mevr. Kirsten Schopman
Manager Personeel & Organisatie

" Door ons nieuwe interieur durven mijn collega’s en ik onze klanten weer met goed fatsoen uit te nodigen op ons kantoor! "

savant-8x

Frisse uitstraling

Passend bij de uitstraling van de oude school maakte Topperprojecten een vlekkenplan voor de herindeling van de twee beschikbare ruimten van Savant Learning Partners. Optimaal gebruik van de beschikbare ruimte...

savant-7
savant-2x
savant-9x
savant-1
savant-3
savant-4x

Passend bij de uitstraling van de oude school maakte Topperprojecten een vlekkenplan voor de herindeling van de twee beschikbare ruimten van Savant Learning Partners. Optimaal gebruik van de beschikbare ruimte stond daarbij centraal. Het concept ontwerp voor de restyling van het kantoor is geïnspireerd op de frisse Scandinavische interieurs. Met deze voorstellen als uitgangspunt realiseerde Savant een stijlvolle moderne inrichting in dit prachtige pand aan de Vondellaan in Utrecht.

De visgraatvloer in een stoere houtprint doet recht aan de sfeer van de oude ambachtsschool. Het gebruik van frisse geelaccenten, modern meubilair en strakke lampen maakt duidelijk dat het hier om een jong professioneel bedrijf gaat. In de twee ruimten zijn verschillende werkplekken gerealiseerd. De hoofdruimte waar het prettig werken, overleggen, trainen en ontmoeten is. En de andere ruimte voor meer geconcentreerd werk. Het resultaat is een prima vertaling van het concept ontwerp naar de uiteindelijke indeling en inrichting.

Projectinformatie

Locatie

Utrecht

Realisatie

Juni 2015

Omvang

163m2