SVZ International, Breda

Passie, speels, robuust & industrieel

Mail me!
Mevr. Anouk ter Laak
Managing director SVZ international bv

" Op zeer goede wijze zijn de activiteiten van SVZ vertaald naar een open, transparant en warm ontwerp. De creatieve oplossingen voor de uitdagingen in onze ruimte maakten dat we ons vanaf dag 1 thuis voelden in ons nieuwe kantoor. "

SVZ interieur

Passie, speels, robuust & industrieel

Met de keuze voor modern pand op een dynamische bedrijfscampus in Breda, geeft SVZ vorm aan een nieuwe bedrijfsvoering waarbij meer nadruk gelegd wordt op de relatie met de oorsprong...

SVZ interieur
SVZ interieur
SVZ interieur
img_6574lampje
SVZ interieur
SVZ interieur
SVZ interieur
SVZ interieur
SVZ interieur
SVZ interieur

Met de keuze voor modern pand op een dynamische bedrijfscampus in Breda, geeft SVZ vorm aan een nieuwe bedrijfsvoering waarbij meer nadruk gelegd wordt op de relatie met de oorsprong van het product.

Het nieuwe interieur moest daarom ook puur en eerlijk ogen, en een prettige werkomgeving voor de medewerkers zijn. Het bouwkundig plafond is in het zicht gebleven. Met datakabelzuilen van gegalvaniseerd staal is het industriële karakter versterkt. De smaaktestruimte heeft de uitstraling van een kas waarmee een speelse link gelegd wordt met het product.

De groene vloervlakken en rode eye-catchers zorgen voor meer warmte in de werkomgeving.

De uitdaging bij het ontwerpen van een best passende indeling lag in het eenzijdige daglicht en de juiste positionering van de verschillende functies over de 2,5 verdiepingen. Een verfrissing van de workshop die eerder voor de kantoortuin in Etten-Leur was gedaan en een goede afstemming met het management leverde het uiteindelijke resultaat, waardoor structuur, licht, rust en ruimte ontstaat.

Projectinformatie

Locatie

Pakhuis, Breda

Realisatie

Juli 2014

Omvang

1650 m2

Fotografie

Yvonne de Hont

Betrokken partijen

BMVV
Ceka Office Groep
Verbeek en Rinzema
Metro XL