APP kantoor & productielocaties

‘It starts with us’

Mail me!
Dhr. Joost van der Poel
Manager Production & Facilities

" Belangrijk is dat zowel het kantoor als de productieomgeving een restyling van inrichting heeft gekregen. Het was een cadeau voor al het personeel. "

app11_lr

‘It starts with us’

Deze producent van ontstekings-mechanismen voor de ruimtevaart wilde de uitstraling in zijn kantoor en productie-locaties aanpassen naar een meer modern, innoverend, kwalitatief en professioneel bedrijf. Door het centrale thema ‘it...

app2_lr
app3_lr
app4_lr
app5_lr
app6_lr
app7_lr
app8_lr
app12_lr
app9_lr
app10_lr
kastdeur
app1_lr

Deze producent van ontstekings-mechanismen voor de ruimtevaart wilde de uitstraling in zijn kantoor en productie-locaties aanpassen naar een meer modern, innoverend, kwalitatief en professioneel bedrijf.

Door het centrale thema ‘it starts with us’ op verschillende manieren tot uiting te brengen is een aangename en inspirerende werkomgeving voor de medewerkers gecreëerd. Kernwoorden als ‘begin’ en ‘beweging’ staan in dit concept centraal.

Met een lambrisering in verschillende tinten blauw (zoals een gloed rondom een planeet) is de verbinding gelegd tussen alle kantoorkamers en productieruimten. Dezelfde kleurstelling in de kantine zorgt voor eenheid in de gebouwen.

De kleuraccenten rood, oranje en geel (referentie naar het vuur dat bij gasontsteking vrijkomt) zorgen ervoor dat ook de vele, met name rode veiligheidsaanduidingen en objecten onderdeel worden van het interieur. Het vele beeldmateriaal aan de wanden zorgt ervoor dat de decoratie in elke ruimte is gelijkgetrokken. Elk beeld heeft een link met het thema: een opgaande zon, startende sporters, opstijgende vliegtuigen; prachtige foto’s in een passende kleurstelling.

De ‘museumwand’ in de centrale gang bij de entree geeft de trots en professionaliteit van de organisatie weer met afbeeldingen en vitrines die de producten, techniek en historie tonen.

Projectinformatie

Locatie

Klundert

Realisatie

November 2014

Fotografie

Dominique Topper

Betrokken partijen

iXXi
MetroXL
Van Houte
Van Berkom