07 december 2016

DockFour: creatief, functioneel en communicatief

Mail me!
Dock Four Topper projecten

Bij het ontwerpen van een interieur ben ik altijd op zoek naar manieren om de identiteit van een bedrijf te combineren met functionaliteit. Lekker werken of wonen in een omgeving die bij je past en uitstraalt waar je voor staat. Voor bekleding van een wand bij het Bossche marketingbureau Brand New Journey paste ik onlangs DockFour stylepads toe. Een mooi voorbeeld van een Hollands fabricaat waar ik als interieur ontwerper een professionele invulling aan kan geven.

De te maken combinaties van panelen in diverse uitvoeringen met ‘functionals’ als elastieken, haken en planken zijn zeer uitgebreid. De stoffen en gekleurde panelen zijn er in diverse maten, ook is het printen van panelen mogelijk. Bij Brand New Journey creëerden we samen een bij de huisstijl passende blikvanger in hun vergaderruimte. De op deze wand bevestigde plankjes, elastieken, whiteboard en magneetbord zijn bovendien handig te gebruiken bij elk overleg.

‘Voor elke vergaderruimte, werkplek, hotelkamer, wachtruimte, winkel of kinderkamer is een uniek wandelement te bedenken.”

Zo deden we dat ook in bedrijfsverzamelgebouw Croy in Eindhoven. Het eindresultaat is zelfs zo geslaagd dat DockFour besloot dit als referentie te plaatsen op hun  website.

Ik ben zó enthousiast dat Topper interieur ontwerp & projecten inmiddels dealer is geworden voor DockFour. Een bewuste keuze omdat met name de functionele toepassingsmogelijkheden voor particulier en bedrijf in combinatie met de creatieve mogelijkheden het zo’n interessant product maken. Voor elke vergaderruimte, werkplek, hotelkamer, wachtruimte, winkel of kinderkamer is een uniek wandelement te bedenken.
En net zo belangrijk: ik zie de communicatieve meerwaarde die ik met deze wandbekleding kan creëren en die past bij mijn visie een omgeving ‘te laten spreken’.

Meer weten over Dock Four en mijn toepassingsideeën? Mail of bel me.