26 juli 2012

Langs de lijn…

Mail me!

Als lid van tennisvereniging TV Asmunt in Empel en beginnend ondernemer bood ik in 2009 aan een ontwerp te maken voor de verbouwing en het restylen van het paviljoen. Een ontwerpproces voor je eigen sportvereniging gaat anders. Als onderdeel van een werkgroep, van diverse samenstelling, moest er rekening gehouden worden met wisselende vereisten en de inzet van het contributiegeld van de leden. Een door het bestuur en de leden goedgekeurd ontwerpplan lag er dus ook pas na een jaar en de realisatie ging gefaseerd met inzet van vele vrijwilligers. In november 2011 konden we met trots het nieuwe tennispaviljoen openen. Als beloning konden wij samen met Juffertjes-in-t-groen en TimmermansProjects, als professionals een sponsorbord langs de baan plaatsen en kregen we een duidelijke zichtbaarheid bij de tennissers in Empel.

Dit project ging niet onopgemerkt voorbij aan een aantal relaties van Topper interieur ontwerp & projecten. En dus ontving ik plotseling het verzoek om ook advies te geven voor de herinrichting van het paviljoen van TC Hooghei in Zegge. Ook dit tegen een vergoeding van een sponsorbord langs de tennisbaan daar. Op een middag/avond heb ik met een deel van het bestuur op lokatie advies gegeven om het paviljoen met eenvoudige middelen op te knappen en nieuw leven in te blazen. Het advies is nog nader uitgewerkt met enige schetsen van plattegronden voor een eventuele verbouwing, een verlichtingsplan en materiaaladviezen. Ook hier hebben de leden geholpen bij de realisatie.  En nu hebben zij ook een heerlijke ruimte om voor, tijdens en na sportieve uitspattingen uit te puffen in een aangename omgeving.

Je zou dus kunnen zeggen dat Topper interieur ontwerp & projecten specialist is in de inrichting van ruimten van sportverenigingen en dat ontgaat menig tennisser niet door de sponsorborden langs de lijn in Empel en Zegge.