ISDC, Hilversum

Passie in ‘good company’

Mail me!
Mevr. Monique Varossieau
HR & Office Manager, ISDC B.V.

" Wat wij aanpakken, doen wij met passie, zowel voor onze klanten, als voor onze medewerkers. Samen met Veronique hebben wij met passie ons kantoor ingericht in lijn met onze nieuwe huisstijl. Het resultaat mag er zijn! "

DSC_0020header

Passie in ‘good company’

In een warme klassieke kantooromgeving zijn aanpassingen gedaan om een aangename thuisbasis te creëren voor het groeiend aantal medewerkers van de sales afdeling van ISDC. Tevens reflecteert het interieur nu...

ISDC
ceka_isdc
ISDC5_595
ISDC4_595
SONY DSC
DSC_0004
ISDC7_595
DSC_0065

In een warme klassieke kantooromgeving zijn aanpassingen gedaan om een aangename thuisbasis te creëren voor het groeiend aantal medewerkers van de sales afdeling van ISDC. Tevens reflecteert het interieur nu ook de nieuwe felgekleurde huisstijl.

ISDC wil haar medewerkers aangename flexwerkruimten bieden waar ze, naast de uren die ze extern zijn, ook regelmatig aanlopen om samen te werken. Met de inrichting van een multifunctionele ruimte is er nu voldoende geschikte werkruimte en tevens de mogelijkheid voor bijeenkomsten met alle medewerkers van ISDC. De ruimte is opgedeeld in een aantal duidelijk te onderscheiden functies: de managementkamer, een loungeruimte om te werken en te ontmoeten, de ‘bel’-kamer en een flexwerkkamer, die tevens als vergaderruimte dient. Vanwege budgettaire redenen was oorspronkelijk de keuze binnen de bestaande wanden een herindeling te maken. Gedurende het proces zijn toch wanden geplaatst om belcellen te creëren. En daaropvolgend kwam de vraag om tevens kamers te creëren in de kelder waar de medewerkers zich kunnen terugtrekken om te overleggen of geconcentreerd te werken.

Projectinformatie

Locatie

Hilversum

Realisatie

April 2012

Omvang

252 m2

Fotografie

Dominique Topper

Betrokken partijen

Ceka Office Group
Designa
Metro XL