Kleurkraft, Etten-Leur

Werken met kleur

Mail me!
Mevr. Merel Goedegebuure
General Affairs / Office Manager SVZ International B.V.

" De witte en rustige basis in de ruimte past perfect naast het lab. De rode kleuruitspattingen refereren aan de sterke positie van SVZ in rood fruit. "

2012_08_24 - Topperprojecten SVZ (113)PANHR

Werken met kleur

Toen bij SVZ in april 2012 het bedrijfsonderdeel KleurCraft startte, dat werkt met natuurlijke kleurstoffen, volgde de vraag om de kantoren bij het laboratorium in te richten. Omdat het omdat...

2012_08_24-topperprojecten-svz-116lr
2012_08_24 - Topperprojecten SVZ (145)LR
2012_08-24-topperprojecten-svz-hdrlr
2012_08_24-topperprojecten-svz-104lr

Toen bij SVZ in april 2012 het bedrijfsonderdeel KleurCraft startte, dat werkt met natuurlijke kleurstoffen, volgde de vraag om de kantoren bij het laboratorium in te richten.

Omdat het omdat het om een aparte bedrijfsunit gaat, is een duidelijk onderscheid met het concept van de kantoortuin bij SVZ neergezet. Dit is onder andere gedaan door gebruik van foto’s aan de wanden met ‘verpixelde’ afbeeldingen. Waarmee de nadruk wordt gelegd op de kleurstoffen van het fruit of de groente. In de basis is voor een meer wit interieur gekozen, zodat dit aansluit bij de aangrenzende laboratorium. Met een aantal dezelfde meubelelementen, de vloer en kleuraccenten is alsnog de relatie gelegd met de overige inrichting bij SVZ.

Voor een mindervalide medewerker, die gebruik maakt van een spraakcomputer is in het kantoor een aparte ruimte gecreëerd met een glazen wand. De wand is dusdanig geplaatst dat er visueel contact is met zijn collega’s en toch enige akoestische demping plaatsvindt.

Projectinformatie

Locatie

Etten-Leur

Realisatie

Mei 2012

Omvang

54 m2

Fotografie

Yvonne de Hont

Betrokken partijen

Ceka Office Group
Verbeek en RInzema
Ixxi