Regiokantoor Zandbergen, Hilversum

Welkom in de wereld van Zandbergen

Mail me!
Dhr. Dominique de Wit
Directeur De Wit consult bv

" Een eerste zeer prettige samenwerking, waar de heldere en kleurrijke ontwerpen uitstekend aansloten bij de wensen van mijn klant. Véronique denkt niet alleen mee vanuit creativiteit, maar ook vanuit budget en functionaliteit. "

zandbergen

Welkom in de wereld van Zandbergen

Nadat De Wit Consult een pand had gevonden voor het nieuwe regiokantoor van Zandbergen Jeugd & Opvoedhulp in Hilversum, en de verbouwingsplannen er lagen, werd er gezocht naar een interieurontwerper....

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Nadat De Wit Consult een pand had gevonden voor het nieuwe regiokantoor van Zandbergen Jeugd & Opvoedhulp in Hilversum, en de verbouwingsplannen er lagen, werd er gezocht naar een interieurontwerper. Dit project resulteerde in een prettige samenwerking en er volgden meerdere projecten, zoals het hoofdkantoor in Amersfoort.

De vraag was om de huisstijl van Zandbergen te verwerken in het interieur, waaronder de ontvangstruimte in het gebouw. Een opdracht die perfect aansluit bij mijn visie dat de identiteit van een bedrijf ook moet reflecteren in het interieur.
Met de nieuwe huisstijl als basis en een goede analyse van het ‘gebruik’ door de doelgroepen, is een opvallend interieur neergezet waarin de balans is gezocht tussen de jongere (cliënten) en de oudere (medewerkers/ouders) gebruikers. De toepassing van kleur heeft in elke ruimte een symbolische waarde vanuit de bedrijfsfilosofie meegekregen. Zo staat het groen in de ontvangstruimte voor ‘samen’. De lunchruimte voor de medewerkers is in overwegend rood uitgevoerd en staat voor ‘kracht’. Deze symboliek is later de basis geworden voor de interieur huisstijl van Zandbergen die ook in andere locaties is doorgevoerd.

Projectinformatie

Locatie

Hilversum

Realisatie

Oktober 2010

Omvang

1040 m2

Fotografie

Dominique Topper

Betrokken partijen

De Wit Consult
Ceka Office Group