Nedalco, Bergen op Zoom

Workshop – Kijk terug, werk vooruit

Mail me!
Mevr. Merel Goedegebuure
(voormalig) office manager Royal Nedalco

" Veronique’s ontwerpen zijn functioneel en gebaseerd op directe input vanuit de organisatie. De projectmatige aanpak in combinatie met flexibiliteit wanneer het erop aankomt maakt dat ik op succesvolle projecten terugkijk. "

IMG_3273

Workshop – Kijk terug, werk vooruit

Belangrijkste voorwaarden van de directie van Royal Nedalco in Bergen op Zoom waren het benadrukken van de identiteit, van historie en innovatie en het creeren van een open en flexibele...

IMG_3277
nedalco
IMG_0779
IMG_4091
IMG_0774
IMG_4115

Belangrijkste voorwaarden van de directie van Royal Nedalco in Bergen op Zoom waren het benadrukken van de identiteit, van historie en innovatie en het creeren van een open en flexibele werkomgeving in het nieuwe kantoorpand. In een workshop met afgevaardigden van alle afdelingen zijn rationele en emotionele vereisten op tafel gelegd.

In deze workshop zijn de werkprocessen en communicatielijnen van de totale organisatie in kaart gebracht en uitgewerkt tot een relatieschema. Het hieruit voortkomende vlekkenplan is de basis voor het indelingsplan, waarin transparantie en samenwerking voorop staan. De resultaten van de workshop geven ook de verschillende typen activiteiten, zoals vergaderen, informeel overleg, concentratie en verwerken, een logische plek in het ontwerp.
Een workshop is een handig middel om een goed gevoel te krijgen met de identiteit en cultuur van het bedrijf. Tevens worden de medewerkers betrokken en meegenomen in het ontwerpproces, waardoor de acceptatie van de vernieuwingen makkelijker wordt. Met het meer creatieve onderdeel in de workshop geven de medewerkers een gezamenlijk beeld van hoe zij hun ideale werkomgeving zien gebruikmakend van alle zintuigen, natuurlijk voelen en kijken, maar ook horen en ruiken.

Projectinformatie

Locatie

Bergen op Zoom

Realisatie

November 2010

Omvang

1050 m2

Betrokken partijen

BMVV
MVI
Branding Office
Peutz