Dental Union, Nieuwegein

Fris, professioneel en uitnodigend

Mail me!
Mevr. Sandra Jägers
HRM & Q

" Prettige samenwerking waarbij er steeds snel geschakeld kon worden. Wij zijn erg content met het resultaat! "

6062-vierkant-nwe

Fris, professioneel en uitnodigend

Deze leverancier van tandarts supplies wilde de noodzakelijke renovatie gebruiken om medewerkers fysiek dichter bij elkaar te brengen en ontmoeten te stimuleren. Met een strak budget is een open en...

6041-vierkant
6091-vierkant
6067-vierkant-nwe
6123-vierkant
6118-vierkant
6096-vierkant
6072-vierkant-nwe
6121-vierkant-nieuw
6098-vierkant-nwe
6107-vierkant-nwe
6052-vierkant-nwe
6054-vierkant

Deze leverancier van tandarts supplies wilde de noodzakelijke renovatie gebruiken om medewerkers fysiek dichter bij elkaar te brengen en ontmoeten te stimuleren.

Met een strak budget is een open en transparante omgeving gerealiseerd met volop communicatie- en interactiemogelijkheden. Een analyse van de afdelingsstructuur en de communicatieprocessen vormt de basis voor het ontwerp van de inrichting van het kantoorgedeelte. De werkvloer is opgedeeld in een aantal groepen van bureaueilanden voor elke afdeling. Deze worden gescheiden door diverse alternatieve ruimtes, zoals de fuchsia lounge voor informeel overleg, groene concentratiewerkplekken en vergaderkamers in verschillende frisse huisstijltinten. De opvallende tinten zijn een sprekende tegenhanger van de kalme en zakelijke basis van de blauwe scheidingswandjes van bureaus en vloerbedekking.

 

De inrichting van de showroom geeft antwoord op de vraag: Hoe creëer je een inrichting die is afgestemd op de klant, maar niet te steriel oogt? Door onder meer het toepassen van de blauwe huisstijltinten in een spannend patroon van de vloerbedekking en het gebruik van accenten van de huisstijlkleuren geel, groen en fuchsia. Aangevuld met een combinatie van houtstructuur en helder wit in de kasten en pantry, oogt het geheel professioneel, fris en energiek. Klanten krijgen een warm welkom in het ontvangstdeel met de frisse kleuraccenten en een pvc-vloer met houtstructuur.

Topperprojecten is voor dit project ingeschakeld door Martin Ritter van H&R specialists. De drie-eenheid van opdrachtgever, specialist bedrijfshuisvesting en interieurarchitect leidde (opnieuw) tot inspirerende discussies met passend resultaat.

Projectinformatie

Locatie

Ravenswade, Nieuwegein

Omvang

1100 m2

Realisatie

Juli 2015

Fotografie

Dominique Topper

Betrokken partijen

H&R (Martin Ritter)
Ceka Office Group
Verbeek & Rinzema
J. van Dommelen